Attentie: het is de komende tijd erg druk bij postvervoerders, dit kan de levertijd beïnvloeden. Verzendkosten 3,95 of gratis bij bestellingen over €35 euro!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Resultaten Koen (25)

  • Geplaatst op
  • Door Koen, 25 jaar
  • Geplaatst in Kalknagels
Resultaten Koen (25)

Koen, 25 jaar, is een klant bij Voetstudio Esther en is geholpen door medisch pedicure Esther van der Kemp.
 
Lees hieronder de positieve ervaring die Koen tot nu toe heeft ervaren met onze producten:
 
"Ik loop al 10 jaar rond met een kalknagel. Heb vele middeltjes geprobeerd, maar niks heeft geholpen. Ben zelfs bij de huisarts geweest om de nagel te laten verwijderen. Zelfs toen kwam de kalknagel weer terug.
Ik wist niet meer wat ik er mee aan moest, totdat mijn schoonmoeder mij Ropa oregano olie en capsules aanraadde. Dit ben ik meteen gaan gebruiken en ik merkte al snel dat het gebruik hiervan eenvoudig was, maar ook effectief!
Nu twee maanden verder zie ik dat mijn nagel aan het herstellen is. De olie en de capsules doen goed hun werk en het resultaat is verbazingwekkend."
 
 
 
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »