Ons verhaal

RopaCare BV is een onderdeel van Ropapharm. Deze internationaal leidende organisatie produceert al ruim 20 jaar diervoedingssupplementen en verzorgingsproducten op basis van essentiële oregano-olie. 


Velden


We groeien deze oregano op onze eigen velden en kunnen door jarenlange ervaring krachtige olie van topkwaliteit uit ons eigen doorgekweekte plantje distilleren. Onze producten worden over heel de wereld gebruikt en zijn een bewezen succesvolle formule. De  componenten in oregano hebben niet alleen een gunstige uitwerking voor dieren, maar gelden ook voor humane toepassingen. Kalknagels is hier een voorbeeld van.


Onze kracht: 

  • 100% natuurlijk: onze producten zijn puur natuur en hebben geen chemische toevoegingen
  • Hoge kwaliteitseisen: ropaNAIL voldoet aan alle Europese richtlijnen en cosmeticanormen.
  • Top service: wij doen er alles aan om uw klantervaring zo optimaal mogelijk te maken. Zo bieden wij snelle levering en wij staan u altijd te woord. 
  • Prijs/kwaliteit: al onze grondstoffen zijn van de beste kwaliteit en dat tegen een eerlijke prijs.
  • Professioneel team: wij zijn een hecht team van verschillende professionals. Alle benodigde kennis en vaardigheden zijn in huis. 


 

 

 

Ook bekend van tv! Life is beautiful van RTL4 kwam bij ons langs!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 100% natuurlijke producten ✔ Krachtige oregano-olie ✔ Goed voor je gezondheid ✔In Nederland geproduceerd Verbergen