ropaNAIL Nagelspray voor Kalknagels

€14,95 €13,45
Beschikbaarheid: Op voorraad

 

ropaNAIL dé 100% natuurlijke oplossing bij kalknagels

ropaNAIL is dé 100% natuurlijke oplossing bij kalknagels. Onze nagelspray werkt net zo goed, net zo effectief en net zo natuurlijk als onze olie met een kwastje.

 

Kalknagels een hardnekkige aandoening

Kalknagels zijn een hardnekkige aandoening. Steeds meer mensen ontdekken dat de natuurlijke manier om kalknagels aan te pakken écht werkt. Het geheim van ropaNAIL is onze eigen, Nederlandse oregano-olie. Door jarenlange ervaring kunnen we de maximale werkende stoffen uit onze eigen geselecteerde oregano-planten winnen. Deze supergeconcentreerde olie is de basis van ropaNAIL en maakt ropaNAIL tot een geconcentreerde en krachtige formule.

Gebruik: Dagelijks op de nagel sprayen. Consistent gebruik gedurende een aantal maanden zorgt voor het beste resultaat, afhankelijk van de status van de kalknagel.

 

Bent u pedicure? Na aanmelding voor een zakelijk account, krijgt u na goedkeuring onze zakelijke prijzen te zien. Zie ook onze pedicure pagina. Klik hier

| Kees Tempelaar 25-03-2019 15:10

16/10/2018
Prima product? Makkelijk doceren met de spuitflacon. In combinatie met de olie een perfect resultaat. Nog even volhouden.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »